Забыли пароль

Войти через социальные сети

ju__freedom отзывы

Рейтинг: 5 из 5 (1 оценка), просмотров: 0

Адрес:

город Тернопіль, улица улица Тарнавского 15

Отзыв об ju__freedom

Телефон:

Описание

Магазин жіночого одягу "ju__freedom" • Жіночий одяг великих розмірів • Сукні, туніки, блузки, халати • Домашній одяг • Піжами • Новинки літа, осені, зими 2023 року. • Спортивні костюми • Спідниці, штани, жакети

Андрій

2024-03-04

0 согласны, 0 не согласны

К1 Моторс, рекомендую!

Завдяки компанії, якій я довірився, я отримав свій перший електромобіль та був приємно здивований відмінною якістю обслуговування. Доставка була безпроблемною, зайняла 103 дні, весь процес покупки був інтуїтивно зрозумілим. Я дуже задоволений моєю покупкою та обслуговуванням цієї компанії!

Александр

2024-02-15

0 согласны, 0 не согласны

огромное спасибо!!! Рекомендую

Хотели бы оставить отзыв на 5/5 звёзд, заказывали машину, всё пришло в срок, вежливые и ответственные ребята, отвечали на все вопросы и с пониманием отнеслись к нашим переживаниям, будем рекомендовать вас и обязательно обращаться, ехали Харькова в Киев забирать машину, ребята всё подготовили и помогли с решением всех наших вопросов, желаем вам как можно больше клиентов!!!огромное спасибо!!!

Viktor

2024-02-01

0 согласны, 1 не согласны

К1 моторс K1 motors

К1 моторс дуже гарно обслуговує клієнтів. Співробітники все розповідають чемно, посміхаються, готують Вам каву, надають кольорову папочку з договором. Але є два договори . 1-й договір нормальний це підбір авто за яке К1 моторс беруть всього не багато з Вас доларів, беруть мало щоб Вас заволікти. Також пропонують найнижчу ціну на авто щоб Ви захтіли у них купити. А другий договір Ви побачете пізніше не одразу, коли вже віддасте гроші по першому договору, другий договір не нормальний це договір купівлі авто за яким ви вносячи 100% передплату на 100% ризикуєте втратити свої гроші. Якщо ви юридично не грамотні то Ви внесете 100% передплату за авто. В договорі дуже багато пунктів які приведуть Вас до суду. Тому що вам просто не повернуть ні гроші ні авто. Навіть коли звернетесь до суду ви з К1 ні чого не не відсудете так як власності на них жодної не зареєстровано, навіть міні офіс і той в оренді. На власника К1 зареєстровано 12 фірм та є 2 судові позови. Що К1 моторс робить з Вашими грошима – вони купують на ваші гроші авто привозять до Києва і продають іншім покупцям. Так як уставний фонд їх фірми всього 1000 грн. а гроші треба брати то вони беруть ваші гроші. Ну і звісно машина в Києві коштує дорожче чим в Китаї. Найчемнійший співробітник у К1 моторс - Тарас Колінець, тому що він коли бачить наступного «лоха» починає посміхатись та чемно розмовляти українською мовою знаючи що Ви ні про що не підозрюєте а він вже «профі» і розведе Вас на всі Ваші гроші і це під час війни, коли Тарасу місце на фронті. Також Тарас Колінець дуже любить ховатися від незадоволених клієнтів, це його хобі. Всі відгуки про К1 на 5 зірочок Тарас Колінець публікує.