Забыли пароль

Войти через социальные сети

Machineryline отзывы

Рейтинг: 5 из 5 (2 оценки), просмотров: 0

Адрес:

город Київ, улица Вишняківська, 13а/278

Отзыв об Machineryline

Телефон:

Описание

Сайт Machineryline предоставляет удобную и эффективную платформу для покупки и продажи спецтехники и запчастей. Будь вы покупатель в поисках конкретного типа оборудования или продавец, стремящийся расширить свой рынок, Machineryline может предложить решения, которые помогут вам достичь ваших целей.

Гость

2024-02-12

0 согласны, 0 не согласны

Дмитро Іванов

Ефективний пошук стає реальністю зі зручним детальним фільтром на цьому маркетплейсі. Я можу легко налаштувати параметри і знайти саме те, що мені потрібно, чим часто користуюся на своєму телефоні, використовуючи їх застосунок. Але є один нюанс: хотілося б, щоб застосунок зберігав історію твоїх фільтрів.

Марія Сидорова

2024-01-10

0 согласны, 0 не согласны

Дуже зручний маркетплейс

Купили гусеничний екскаватор завдяки цьому маркетплейсу. Зручний сайт, легкий пошук. Процес спілкування з продавцями був простим і зручним, користуватимемося й надалі.

Олексій Соколенко

2024-01-08

0 согласны, 0 не согласны

Зручний маркетплейс

Шукати будівельну техніку легко, завдяки цьому маркетплейсу. Ми брали навантажувачі для складу у Києві. Багато варіантів переглянули, сподобалося що є рейтинг продавців, але сайт здався трохи складним для простих роботяг.

Павел

2024-01-03

0 согласны, 0 не согласны

Отличный сайт

Слава богу я наткнулся на этот сайт, в моей работе с ремонтом и подбором запчастей для экскаваторов бывает очень сложно найти какие-то детали, особенно для непопулярных моделей. Тут на машинерилайне куча вариантов от разных продавцов и очень удобно что они собраны в одном месте.